download tabloid download tabloid

Nieuwsberichten

den-haag-4

11 nieuwe eengezinswoningen nu in verkoop

 

Deelplan Haagsche Park
Sinds vorige week zijn er 11 nieuwe eengezinswoningen in verkoop! Het gaat om bouwnummers 31 t/m 41 in deelplan Haagsche Park. Deze woningen bevinden zich net als de overige woningen in dit deelplan direct aan het Florence Nightingale Park, maar zijn met de voorzijde gericht naar het Haga Ziekenhuis.

Wilt u wonen in een eengezinswoning in De Schoone Ley? Grijp dan nu uw kans! Deze woningen zijn beschikbaar vanaf € 317.500,- v.o.n.

Heeft u interesse in één van de woningen? Neem dan contact op met Frisia Makelaars of bekijk het actuele aanbod hier op de website.

 

Al 45% verkocht!

De verkoop van de 30 woningen die eerder in verkoop gingen loopt voorspoedig. Inmiddels is 45% van de woningen verkocht en de gesprekken met optanten zijn in volle gang. Voor de zomervakantie starten we met de bouw, dus de eerste woningen zullen naar verwachting nog voor het einde van het jaar worden opgeleverd!

Dus bent u op zoek naar een onderhoudsvrije nieuwbouwwoning en wilt u redelijk snel verhuizen? Bekijk dan het nog beschikbare aanbod op deze website.