download tabloid download tabloid

Deelgebied Haagsche Park bestaat straks uit 41 eengezinswoningen. De ligging direct aan het Florence Nightingale Park en het verder ruim aanwezige groen zorgen voor een bijzondere en aangename ligging. Alle woningen zijn ruim van opzet en beschikken allemaal over een royale tuin.

Qua architectuur is er gekozen voor een traditioneel ontwerp met gebruik van fraaie materialen. Door de toepassing van langs- en dwarskappen, maar ook erkers, Franse balkons en de keuze voor een dakkapel en uitbouw ontstaat er een bijzonder aansprekend beeld.

Daarbij heb je de keuze uit verschillende woningtypen. De woning die voldoet aan je eigen woonwensen zal er dan ook zeker tussen zitten.

Daarnaast beschikken deze woningen over een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Waar vind je dat nog in Den Haag?

In deelgebied Haagsche Hof worden 48 appartementen en 67 eengezinswoningen gerealiseerd. Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich commerciële ruimten. De eengezinswoningen beschikken over ruime tuinen. In het hof van de eengezinswoningen is ruimte voor een eigen afgesloten parkeerplek.

 

Dit deelgebied is nog in ontwikkeling. Blijf op de hoogte via onze contactpagina. 

In deelgebied Haagsche Tuin worden 58 eengezinswoningen gerealiseerd, welke allen beschikken over een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Ook deze woningen beschikken over een ruime tuin.

 

 

Dit deelgebied is nog in ontwikkeling. Blijf op de hoogte via onze contactpagina. 


Klik hieronder voor meer informatie over de woningen