download tabloid download tabloid

Deelgebieden

haagsche-park haagsche-kwartier haagsche-hof haagsche-tuin

De nieuwe Haagse woonwijk De Schoone Ley strekt zich straks uit langs de Escamplaan en de Leyweg. In totaal komen er ongeveer 610 woningen, die in vier deelgebieden worden gebouwd. Elk deelgebied heeft straks zijn eigen typering. Van eengezinswoning tot appartement, koop en huur. Je vind het binnenkort allemaal in De Schoone Ley. Selecteer een deelgebied of scroll naar beneden voor meer informatie.

Deelgebied Haagsche Park

Bekijk woningen

Deelgebied Haagsche Park bestaat straks uit 41 eengezinswoningen. De ligging direct aan het Florence Nightingale Park en het verder ruim aanwezige groen zorgen voor een bijzondere en aangename ligging. De woningen beschikken over een ruime tuin en worden verder compleet opgeleverd voor wat betreft badkamer, toilet en keuken. Het Heijmans SlimWonen concept wordt bij deze woningen standaard uitgevoerd.

Qua architectuur is er gekozen voor een traditioneel ontwerp met gebruik van fraaie materialen. Door de toepassing van langs- en dwarskappen, maar ook erkers, Franse balkons en de keuze voor een dakkapel en uitbouw ontstaat er een bijzonder aansprekend beeld. Daarbij heb je de keuze uit verschillende woningtypen. De woning die voldoet aan je eigen woonwensen zal er dan ook zeker tussen zitten.

En mocht dit niet het geval zijn, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om via een ruime keuze van opties, dit alsnog te laten uitvoeren. Daarnaast beschikken deze woningen over een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Waar vind je dat nog in Den Haag?

Deelgebied Haagsche Kwartier

Deelgebied Haagsche Kwartier omvat zo’n 400 appartementen en vormt hiermee de eyecatcher van De Schoone Ley. Daarbij springt het ‘punt’-gebouw met 82 appartementen bijzonder in het oog. In de lengte van de Escamplaan komen daarnaast twee geschakelde gebouwen met twee keer 34 appartementen. Aan de Leyweg komen twee gebouwen met 127 en 42 appartementen. Aan de zijde van het HagaZiekenhuis komt een complex met in totaal 48 appartementen. Op de begane grond vind je de commerciële ruimten (winkel/kantoor/atelier/ praktijk). Parkeren kan makkelijk en snel in de garage onder het groene binnenterrein.

Deelgebied Haagsche Hof

In deelgebied Haagsche Hof worden 48 appartementen en 67 eengezinswoningen gerealiseerd. Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich commerciële ruimten. De eengezinswoningen beschikken over ruime tuinen. In het hof van de eengezinswoningen is ruimte voor een eigen afgesloten parkeerplek.

Deelgebied Haagsche Tuin

In deelgebied Haagsche Tuin worden 58 eengezinswoningen gerealiseerd, welke allen beschikken over een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Ook deze woningen beschikken over een ruime tuin.