download tabloid download tabloid

Deelgebieden

haagsche-park haagsche-kwartier haagsche-hof haagsche-tuin

De nieuwe Haagse woonwijk De Schoone Ley strekt zich straks uit langs de Escamplaan en de Leyweg. In totaal komen er ongeveer 610 woningen, die in vier deelgebieden worden gebouwd. Elk deelgebied heeft straks zijn eigen typering. Van eengezinswoning tot appartement, koop en huur. Je vind het binnenkort allemaal in De Schoone Ley. Selecteer een deelgebied of scroll naar beneden voor meer informatie.

Deelgebied Haagsche Park

ALLES VERKOCHT!

Deelgebied Haagsche Kwartier

Deelgebied Haagsche Kwartier omvat zo’n 400 appartementen en vormt hiermee de eyecatcher van De Schoone Ley. Daarbij springt het ‘punt’-gebouw met 91 appartementen bijzonder in het oog. In de lengte van de Escamplaan komen daarnaast twee geschakelde gebouwen met twee keer 34 appartementen. Aan de Leyweg komen twee gebouwen met 127 en 42 appartementen. Aan de zijde van het HagaZiekenhuis komt een complex met in totaal 48 appartementen. Op de begane grond vind je de commerciële ruimten (winkel/kantoor/atelier/ praktijk). Parkeren kan makkelijk en snel in de garage onder het groene binnenterrein. Het 'punt'-gebouw wat onderdeel is van De Primeur gaat 30 mei 2018 in verkoop.

Deelgebied Haagsche Hof

In deelgebied Haagsche Hof worden 48 appartementen en 68 eengezinswoningen gerealiseerd. Op de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich commerciële ruimten. De eengezinswoningen beschikken over ruime tuinen. In het hof van de eengezinswoningen is ruimte voor een eigen afgesloten parkeerplek.

Deelgebied Haagsche Tuin

In deelgebied Haagsche Tuin worden ca. 50 eengezinswoningen gerealiseerd, welke allen beschikken over een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. Ook deze woningen beschikken over een ruime tuin.