Ondernemen in De Schoone Ley

Alle commerciële ruimtes zijn inmiddels verkocht. 

De commerciële ruimten in de Schoone Ley zijn onderdeel van een centraal plein binnen deze bijzondere ontwikkeling. Naast dat het plein toegankelijk is vanaf het OV-knooppunt, zijn aan dit plein de (voetgangers) in-/uitgang van de openbare parkeergarage als ook de hoofdentree van het HAGA- ziekenhuis gesitueerd. Het centrale plein is binnen De Schoone Ley een belangrijke plek waar mensen in een prettige (groene) omgeving elkaar kunnen ontmoeten of afspreken.

In de commerciële ruimten aan het plein is plaats voor ondernemers van uiteenlopende aard, variërend van bijvoorbeeld een kleine supermarkt, een bloemenzaak, een kapsalon, horeca maar ook voor ondernemers die zich in aanvulling op het HAGA-ziekenhuis meer richten op de (medische) (na)zorg. 

Planning en beschikbaarheid

In het najaar van 2017 is gestart met de deelgebieden 1 en 2 waarin zowel de ondergrondse parkeergarage als ook alle commerciële ruimten zijn gelegen. De verwachting is dat in de eerste helft van 2020 de commerciële ruimten bouwkundig opgeleverd kunnen worden.