download tabloid download tabloid
Commerciële ruimtes

De commerciële ruimten in de Schoone Ley zijn onderdeel van een centraal plein binnen deze bijzondere ontwikkeling. Naast dat het plein toegankelijk is vanaf het OV-knooppunt, zijn aan dit plein de (voetgangers) in-/uitgang van de openbare parkeergarage als ook de hoofdentree van het HAGA- ziekenhuis gesitueerd. Jaarlijks zijn er in het HAGA-ziekenhuis ca. 785.000 bezoeken van patiënten, deze patiënten worden gemiddeld begeleid en/of bezocht door iets minder dan 2 personen. Het centrale plein is binnen De Schoone Ley een belangrijke plek waar mensen in een prettige (groene) omgeving elkaar kunnen ontmoeten of afspreken.

In de commerciële ruimten aan het plein is plaats voor ondernemers van uiteenlopende aard, variërend van bijvoorbeeld een kleine supermarkt, een bloemenzaak, een kapsalon, horeca maar ook voor ondernemers die zich in aanvulling op het HAGA-ziekenhuis meer richten op de (medische) (na)zorg.

Primeur
Primeur
Planning

In het najaar van 2017 is gestart met de deelgebieden 1 en 2 waarin zowel de ondergrondse parkeergarage als ook alle commerciële ruimten zijn gelegen. De verwachting is dat in de eerste helft van 2020 de commerciële ruimten bouwkundig opgeleverd kunnen worden.

Wilt u meer weten over de commerciële ruimten van De Schoone Ley?

Laat uw gegevens achter of neem contact op met Reinier Janssen (06 53 41 90 46 of rjanssen3@heijmans.nl).